Gastouder Kwebbel

Kinderopvang

Hallo

 

Mijn naam is Martine Bakker, ik ben getrouwd met Karel en samen hebben we 2 kinderen, een jonge dame van 20 en een jongen van 17 jaar. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en op ze te passen, ze komen in een gezellige sfeer met een hondje "Fluffy" en vogels in de buiten volière. Inmiddels heb ik 9 oppaskindjes die het hier erg naar hun zin hebben.

In de tuin staat een speeltoestel met 2 schommels; een klimtouw en een huisje met een glijbaan en er is een ingegraven trampoline waar ze lekker op kunnen springen. In de zomer komt er een zwembadje in de tuin te staan, verder heb ik verschillend buitenspeelgoed. Voor minder warme en regenachtige dagen spelen de kinderen gezellig binnen en zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals: knutselen, kleien, tekenen, kleuren, koekjes of muffins bakken. Met de verschillende thema's wordt rekening gehouden qua knutselen of bakken.

Ik heb mijn opleiding en kinder-EHBO met succes afgerond en ik ben bij de gemeente Veghel ingeschreven als erkend gastouder.   Tijden zijn in overleg zodat we er samen wel uit kunnen komen. Als u nog vragen heeft dan kunt u vrijblijvend bellen naar        06-43077882.

Groetjes Martine Bakker (Gastouder Kwebbel)